Eva Bunnyland

Godmorgon alla!
Ja ni, godmorgon! Jag har just gått upp och sitter här i pyjamas och skriver x) Jag ska spela lite Howrse, kolla min mejl och lite sådant. Typ chilla. Och sen åker vi alla till Torpet i Holmsjö! Vi ska spendera några timmar där, inte säker på när jag kommer hem :P
Såååå vi ses!
Jag vet att jag tjatar om Howrse hela tiden...
...men det är faktiskt ett riktigt kul spel. Jag har skapat ett femte konto (!!!) och där heter jag hej hej hinnoe. Jag har mina två starthästar där men en ska säljas. Det här är Coral:
Jag ska ha kvar honom. Han är en 2-årig (2 år och 2 månader för att vara exakt) hingst med lite erfarenhet i uthållighet. Han är en fin tinker som har filosofens sten.
Hästen jag ska sälja heter Nixxan, och hon ser ut såhär:
Jag lägger henne faktiskt på ett ganska dyrt pris. Hon ska säljas på auktion. Jag har satt startpriset på hela 10 000 Equus, och hon är för tillfället bara tillgänglig att köpa i 3 dagar, så vi får se om hon får några bud alls. Hon är bara 1 år och 6 månader, så om man inte åldrar upp henne något år så kan hon inte betäckas. Hon är ett tinkersto, och inte lika hög som sin bror som är 157 cm. Hon är bara 145 cm. Men hon kan nog bli bra att ha i både avel och tävling i framtiden!
Det var det! Men ingen har väl glömt fina Mystery som jag har på henneiiz? Ingen får glömma den skönheten!
Hon har faktiskt redan fått två föl. Mippy Star föddes idag och Cheval föddes den 24e.
Konstigt :o
Alltså wow! Varför har jag plötsligt den gamla designen? Tiden försvann ju, men nu har jag den ändå...
Inte för att det är dåligt, det är ju jättebra, men vad konstigt ändå :P
Däremot kan jag inte koda in några färger, bilder eller någonting, så jag ska nog ändra till den gamla ändå. Det är inte kul att ha den här designen utan roliga färger...