Eva Bunnyland

Sorry
Jag ber om ursäkt för min extrema oaktivitet. Let's face it: Jag har jättemycket att berätta om. Det här kommer bli ett lååångt inlägg och du behöver inte läsa hela :P
 • Min lösa tand
  Det hände i förrgår, alltså i torsdags. Jag hade varit hos tandläkaren för att "öva", typ för att jag skulle få se saker som tandläkarna använder. Jag har haft rätt jobbigt med mina tänder i hela mitt liv, det började med att när mamma var gravid med mig så fick hon fel medicin som skadade mina tänder, som typ "ruttnade" och jag fick dra ut fyra framtänder när jag var 4 år. Så började det iaf. Och sen i torsdags så fick jag alltså typ kolla lite på olika verktyg, och tandsköterskan fick kolla på min tand. Hon blev ganska förvånad för den var sååå lös, jag kunde liksom vända och vrida på den åt alla möjliga håll. På kvällen så borstade jag (såklart) tänderna och sen skulle mamma känna på min tand. Plötsligt hade hon den mellan fingrarna! Jag stirrade på den och sen började jag gråta xD Chockad, antar jag. Förra gången jag tappade en tand så var det när jag åt en Japp. Plötsligt bara var den där, det var mycket enklare än att gå runt och kämpa för att få ut en tand som verkligen satt fast på en liiiten tråd, bokstavligt talat! Men då började jag ändå gråta, så ja x) Iaf så fick jag äntligen ut den! Så skönt!
 • Nyheter från klubben
  Jag vet inte om jag har sagt det, det kanske jag har. Sabrina har iaf lämnat EH för att testa en annan klubb. Numera har hon egen klubb. Jag har skaffat flera nya delägare men alla har typ lämnat :( Igår skaffade jag ännu en. Jag har inte loggat in på SSO än så jag vet inte om hon fortfarande är kvar eller inte... Jag funderar förresten lite på att upplösa, det finns tre anledningar till det:
 1. Väldigt många lämnar. För mig själv spelar det inte så stor roll hur många vi är, men det är ju alltid kul att vara lite fler, och andra verkar ju döma efter storleken...
 2. Jag vet inte hur mycket jag orkar med att ha en klubb. Särskilt inte själv. Så många delägare har ju lämnat... Och med alla event, och massa planering och allt sådant där!
 3. Brist på delägare. Jag kan inte styra EH själv, och eftersom typ alla delägare lämnar så får jag aldrig tid att planera tillsammans med den personen. Man loggar ut och in igen, och så är delägaren borta!
 • Howrse
  Jag har börjat spela Howrse igen. Jag har för tillfället tre stycken konton. Evvizen, Dude och korkadbäbis. Om du undrar varför jag heter korkadbäbis på ett konto så är det för att jag främst skapade det kontot för att ge Equus till Ellinores konton och till mina egna andra konton. Det slutade med att jag fortsatte spela på korkadbäbis och när jag försökte ändra namn så kostade det 5 pass! :/ På Evvizen så föder jag upp lite olika hästar, på Dude föder jag upp shettisar och på korkadbäbis Lipizzanerhästar.
Jag kanske har fler nyheter att berätta men jag kommer inte på dom just nu, förutom att Jaharla har kommit, butiken i Jorvik City! 
Vi ses! :D
PS: Glöm inte att min bloggdesign går ut om 3 dagar, buhu!!! ;(
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress