Eva Bunnyland

Det går neråt
Ugh. Allt går neråt. Jag känner inte att jag får lika många läsare nu som förr och det känns bara fel att skriva. Vissa dagar glömmer jag helt bort bloggen, vissa tänker jag "Äsch, nej, inte idag, jag orkar inte". Men den här gången tror jag faktiskt inte att det är för att jag inte orkar blogga mer, utan hela bloggen känns bara fel. Jag ska börja om på nytt, med en ny blogg. Jag vet inte vad den kommer heta än och jag kommer inte länka när jag har skapat den, men den kommer finnas här på Blogg.se och främst handla om SSO.
Vi kanske ses... Vi får se. Antingen på den nya bloggen, eller om jag plötsligt får en anda att komma hit igen och skriva lite. Tack för en underbar tid, vi träffas igen! Om du vill att jag ska kolla in din blogg, länka till den i kommentarerna <3
PS: Några kanske undrar vad som händer med Jorvik Story. Jag lägger inte ner den, men jag kommer inte skriva på den heller. Om jag kommer tillbaka så fortsätter jag med den.
Nya huvuduppdrag!
Så igår fick vi nya huvuduppdrag, vilket är bra! Jag har nyss spelat igenom dom. SPOILERVARNING, om du inte har gjort dom nya uppdragen!
Haha, Fripps nya röst, den är ännu knäppare än den förra xD Jag tycker dock att hans beslut var lite weird. Är Fripp verkligen sitt vanliga jag? Det känns inte likt honom att skrika BROTTSLING till någon som han inte ens är helt säker på ÄR en brottsling. Men vad vet jag, Fripp kanske bara är sådan?
Det känns inte heller likt druiderna att lura Justin att komma till dom. Elizabeth sa ju att dom skulle hjälpa honom, men istället går dom iväg med honom. Och att Fripp skrek "tyst" åt Lisa kändes också lite orespektfullt? Ovanligt? Men än en gång, jag har ingen aning, jag bara gissar lite nu.
Jag tycker att det var en ganska kort kedja vi fick den här gången. Man bara hittade Justin och pratade lite med druiderna, typ. Alltså, det känns lite kort. I alla fall i jämförelse med den förra kedjan vi fick, men jag ska inte klaga. Då hade vi inte fått nya uppdrag på flera år, nu var det dock inte så jättelänge sedan.
Det kändes nästan som att det aldrig skulle ta slut, att vi aldrig skulle hitta Anne. Men det kommer vi ju! Hur vi nu ska göra det... Gud, mina nerver kommer försvinna den dagen då vi får komma in i Pandoria. Jag är så feg vad gäller sådant, haha! Jag har spelat Starshine Legacy och det var verkligen inget för mina nerver...
Jag tror dock att det kom in en bugg efter att man lämnat stencirkeln. Ljuset blev jättekonstigt och fortsatte vara weirdo till och med efter att ha gått in i hemstallet och Jorvik Fashion Barn! Jag har inte testat att logga ut och logga in igen (jag antar att det skulle hjälpa), jag får göra det imorgon eller senare. 
Home sweet home
Okej, så jag är hemma igen. Nu ska jag logga in och spela dom nya huvuduppdragen så vi ses imorgon eller senare!