Eva Bunnyland

Det här är viktigt, snälla läs
Jag har varit oaktiv i några dagar IGEN. Det är såhär:
Ibland så har jag bara inte tid och ork att blogga. Jag vill känna att det är kul att skriva på bloggen, det ska inte kännas som något slags jobb som jag måste göra typ varje dag. Jag kräver inte följare, jag vill att ni ska veta det. Jag vill bara ha någonstans att skriva ner mina tankar, och jag vill behålla det lugnet, och jag vill fortfarande kunna tycka att det är kul att skriva. Jag vill inte bli stressad av min blogg bara för att jag råkar bli oaktiv ibland.
Jag är inte rädd för att förlora följare. Det jag är rädd för är att förlora det där roliga. Det där som känns roligt så fort jag börjar skriva, och som varje bloggare borde få känna. Om jag får för mycket press och stress så kommer jag sluta tycka det är kul att skriva, och det vill jag inte. Jag vill kunna hålla igång bloggen, och jag vill kunna skriva andra saker. Men det kommer inte gå om jag tycker att skrivandet är tråkigt eller jobbigt.
Jag säger inte att någon har stressat mig. Det har ni absolut inte. Mina läsare har bara stöttat mig, hjälpt mig och förbättrat mig. Jag är tacksam för det, okej? Det är inte ni som behöver ändra på er, men det behöver inte jag heller. Inte direkt ÄNDRA på mig. Men jag får försöka se till att jag inte blir stressad av bloggen. Jag vill inte det.
Så snälla. Jag vill inte lägga ner allt det här. Jag har kollat, det här inlägget blir det 209e. Kom ihåg att jag tycker om er, det gör jag verkligen. Det är inte någons fel att det har blivit såhär. Ni som har läst mina allra första inlägg vet att jag aldrig egentligen skapade bloggen för att skriva varje dag. Jag tänkte skriva IBLAND. Sen slutade det med att jag blev jätteaktiv. Men nu kanske det är dags att släppa taget igen. Jag vill inte att det ska behövas. Behövas att jag lägger ner bloggen.
Så nu får vi se hur det blir. Och tack för att ni är så underbara.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress