Eva Bunnyland

Unghästvecka :D
Har jag sagt att LM har unghästvecka denna vecka? Vet inte, jag tror inte det...
Iaf så hade vi event i måndags, det var jättekul :) Nu ska jag berätta om eventet!
  • Jag tänkte först ta min islandshäst Flame, men det slutade med att jag bestämde mig för Shadow, min mustang. Först tänkte jag ha mitt nya westernträns, ett vitt med svarta detaljer på. Men så hittade jag ingen utrustning som passade till den och jag hade inga westernsadlar eller bra westernschabrak, så jag åkte till gallerian. Jag hittade inget där som passade till just det tränset, så jag köpte ett nytt träns på marknaden och så köpte jag en ny sadel och ett nytt schabrak. Sen var jag fattig x) Så jag hade inte råd med något mer. Därför åkte jag hem och kollade i garderoben om jag hade något som passade. Jag hittade en gammal lila tröja (jag tror att jag fått den från något uppdrag men jag är inte säker) och Mississippi Jones cowboyhatt som jag tyckte passade. Det är nu min unghäst- och westernoutfit!
  • När vi väl började eventet så ledde vi först in alla hästar i Valedalestallet så dom fick vänja sig vid att vara i samma stall som andra hästar. Så tog vi hand om dom, dvs ryktade, fodrade, vattnade och kratsade hovarna.
  • Så ledde vi dom genom skogen (där det fanns en ko som alla blev rädda för) och upp till paddocken där man gör druidträningen. Vi ledde runt dom lite fritt där. Det fanns enorma urhästar där så det blev lite nervöst, men vi klarade det. Till slut fick man sitta upp lite om man tyckte det kändes tryggt. Jag ramlade av först x) Men sen gick det bra. Jag skrittade runt Shadow lite och så.
Det var ledigt på tisdagen. Igår var det egentligen unghästevent men tiden ändrades. Det skulle ha börjat 19:30 men det flyttades till 20:15, vilket blev lite sent för mig. Mamma låter mig inte vara uppe så sent om det liksom BÖRJAR då. Men ikväll är det event igen! Om en och en halv timme för att vara exakt. Det ska bli så kul!
Så nu fick ni veta lite om veckans första unghästevent :) Imorgon kommer jag kanske skriva om hur det blev idag... eller det har ju inte hänt än x) Men hur det KOMMER bli iaf...
;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress