Eva Bunnyland

LEVEL 19!!!
Ja jag vet att jag har tagit en paus, men det är bara inte möjligt att inte berätta det här...
JAG ÄR NU EN LEVEL 19-SPELARE!!!
Beviset:
Och äntligen har jag fått tillräckligt mycket rykte att göra dom nya huvuduppdragen, så idag gjorde jag det och det var då det hände! Jag gjorde klart hela serien idag då jag inte pallade att vänta till imorgon... Därför sov jag över, vilket var svindyrt och jag är riktigt fattig nu, men aja!
Och ja, jag var hemma från skolan idag. Jag hade ont i huvudet i typ två timmar på morgonen, så jag fick gå hem efter svenskan i morse, men det är bättre nu! Klubben har förresten 9 stycken medlemmar nu, inte dåligt va?
Förresten, dom nya hästarna då!
  • Jag har lite svårt för tigrerade hästar (asså sorry men det är faktiskt så), så sporthästen var inte min favorit direkt men jag tycker att även den blev jättefin! Alla verkar typ älska den haha! Men jag erkänner att den är riktigt fin faktiskt!
  • Många tycker att Morganens man inte passade till resten av kroppen då det var en annan nyans, men jag tycker faktiskt det blev riktigt lyckat! Jag tycker Morganen är jättesöt men jag har redan tre stycken Morganer så det får i alla fall vänta lite...
  • Islandshästen är ju typ sötast! Tycker jag i alla fall. En del tycker inte att färgerna matchar, men för dom som inte visste det så heter den färgen "silver dapple" (på engelska, vet inte vad det heter på svenska), och det ska faktiskt se ut så! Det finns i verkligheten också, och jag tycker den är supergullig!
Det var mina åsikter om dom nya hästarna! En grej till bara innan jag går!
Vill du veta mer om mitt IRL-liv? Gå in på min nya blogg som du hittar här!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress