Eva Bunnyland

Uppdateringen
I förrgår var det ju onsdagsuppdatering i SSO igen! Jag skrev inte om det, men nu ska jag det.
Utdrag från uppdateringen:
Hej StarFam! Vi hoppas att ni alla har haft en grym Valentinvecka på Jorvik, och nu är det dags för ännu mer kul! Om ni inte redan har gjort det, se till att hälsa på Lowe vid Jorvikstallet för att prova hennes roliga race innan firandet avslutas nästa vecka.

Den resande klädmarknaden är tillbaka!
Minns ni den resande klädmarknaden från förra året? Den är tillbaka - och försäljarna verkar ha hört något om att ni gillar westernträns, för de har med sig MASSOR av ursnygga westernträns till er! Marknaden är öppen enbart den här veckan utanför SIlvergladebyn.

Helt nya westernträns!Helt nya westernträns!

Brevleverans!
Valentinsfirandet från förra veckan fortsätter, och nu behöver brevbäraren Derek i SIlvergladebyn din hjälp för att dela ut Alla Hjärtans Dag-brev runt om Jorvik.

Efter att du har hjälp Derek kommer du hitta borttappade brev utspridda på ön. Om du levererar breven till rätt mottagare kanske du får en cool belöning! 
Du kommer kunna hitta de borttappade breven vid följande platser:
★ Silvergladeslottet
★ Doyles kapell
★ Moorlands södra strand
★ Västkobbens Fiskeby
★ Goldspurs gård
★ Östgläntan i Gyllenåsarnas Dal
★ Valedalebyn
★ Fort Pinta
★ Nilmers högland

Dessa uppdrag kommer vara tillgängliga fram tills nästa onsdag och kommer inte synas i din uppdragslogg - men varje gång du är nära ett brev kommer du få upp ett meddelande på din skärm som berättar det!

Hjälp Derek den här veckan!Hjälp Derek den här veckan!

Nytt plagg i Lifetime-shopen!
Det finns ett helt nytt plagg att hämta ut i Lifetime-shopen i Moorland, så se till att hämta ut månadens plagg!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har några spännande nyheter att dela med sig av! Från och med denna vecka kommer de erbjuda dig olika hästar beroende på var någonstans på Jorvik de är! När de är i SIlverglade och vid Jorvikstallets Arena kommer de ha med sig andra hästar än de har då de är vid Fort Pinta och Västkobbens Fiskeby. Den här veckan är det dags att öppna upp för affärer vid Jorvikstallet och en leverans från vår gamla Hästö har fört med sig tre av våra äldre Frieserhästar åt er!

Nya tider på Hästmarknaden!Nya tider på Hästmarknaden!

Star Stable Game News
Matilda och Game Master Ylva är förstås tillbaka med nya spelnyheter!Ha en härlig vecka!
Kramar från Star Stable-teamet ♥
Jag gillar uppdateringen :) Det var väääldigt många westernträns. Jag tyckte dom flesta var fina, men jag köpte inga den här gången. Jag har hittat alla
kärleksbreven förutom i Västkobben och Goldspurs. Jag hann inte kolla hos Goldspurs, jag kanske kommer göra det. Igår letade jag hur länge som helst i Västkobbens fiskeby men jag hittade inte brevet...
Felaktig information som jag har hittat på nyhetssajten är att det stod "Östgläntan". Egentligen var det brevet vid Södra högkustbygden, och på engelska stod det också South Sea Acres. Östgläntan är alltså fel!
Jag var aldrig särskilt förtjust i gamla modellen av Frieserhästar, men jag är glad för dom som gillade dom. När Friesrarna försvann blev många besvikna. En till grej som jag stannade till lite på var att en leverans från vår gamla Hästö har fört med sig tre av våra äldre Frieserhästar åt er! Tre AV dom? Det var väl bara 3 stycken? x)
Tyckte ändå det var en lite kul grej att dom tydligen kom från Hästön. Jag gillade aldrig Hästön, jag gillar hagen mycket mer, men jag tycker det är lite kul att Hästön fortfarande "finns kvar" på ett sätt. Det kan ju bli som en lite rolig reality-grej om SSO-teamet då och då lägger till att hästar har kommit från Hästön och sådant, så att ön inte blir helt glömd. Som sagt gillar jag inte Hästön så ta det inte så, men lite kul addition kan det ju bli :)
Eftersom jag inte är LifeTime-SR så gör det nya plaggen i LT-shopen ingen skillnad för mig just nu. Men en god nyhet från IRL: Snart ska jag få tillbaka min gamla Mac! Har ju spelat på min mammas "jobbdator" nu ett tag eftersom min Mac har pajat mer eller mindre, men jag ska snart få tillbaka den från reperation. Det kommer kosta 1000 kr och så, så vi får se exakt när det blir...
Vad tyckte ni om uppdateringen?