Eva Bunnyland

Det har hänt rätt mycket
Förlåt för oaktiviteten.
  • Vi har inte haft någon internet
  • Har inte haft mycket att skriva om förutom sådant som bara går fram och tillbaka och orsakar en massa onödiga inlägg
Då ska vi se... Ja, jag har köpt packet. Dock fungerade inte koderna. Jag hörde från klubben (Luce Mules) att koderna bara funkar för en person, blev lite förvirrad. Koderna brukar väl funka för flera personer? Eller gäller inte det den här koden? Om det bara funkar för en person... Det finns ju säkert jättemånga som har köpt presentpacket. Och i tidningen sa dom inget om det!
En till dålig grej: Okej, så LM flyttade till Air Star. Jag följde med dom. Sen blev servern full, jag flyttade tillbaka till Icy Volcano. Jag ville inte lämna min fina familj, men Eve och jag har kommit överens om att ifall vi hittar en lösning så kommer jag absolut tillbaka till klubben vad som än händer. Och jag som hade spenderat typ alla mina SC och JS på outfiten samma dag...
Men iaf, kolla på detta:
Why? Why är jag så fattig? Varför just nu?! VARFÖR?!
Har iaf en plan, om den skulle funka. Jag får ju obviously 100 SC på lördag. Då får jag även 55 kr IRL, som månadspeng. Som inte jag behöver ge till min SR, då. Jag har 62 kr just nu. Det blir alltså 117 kr. Det kan jag köpa 500 SC för. Och dessa hästar kostar 599. Jag har runt 50 SC just nu, kommer få mindre eftersom jag betalar för stallhjälp. Om jag inte gjorde det så har jag 150 eller lite mer SC på lördag, och om jag köper 500 sen så blir det 650.
För mycket matte. Hur orkar man? Jag är ledig här!
Varför är jag ledig? Tbh är jag sjuk. Lite feber men inte alls mycket. Hes, hostig, täppt i näsan... Typ så! Därför... tyvärr! Jag var hemma från skolan i förrgår också, igår kunde jag gå dit. Då kom Ellinore hem till mig också, det var ju kul. Men nepp, nu är jag hemma igen! Och min lillebror har sagt att jag får spela Minecraft när han är på dagis. Har fastnat för Minecraft, faktiskt. Det är ett rätt coolt spel.
Precis just nu, nyss, så såg jag detta på SSOs hemsida:
Dom igen!
-suck-
Okej, grisarna är gulliga, men jag försöker faktiskt spara till en urhäst här! Jag vill ha den BLÅA!!! Jag tänker inte köpa fler grisar, jag har ju tusan redan den svarta!
Tror att jag hade något mer att säga men jag har glömt bort det nu. Tusan också. Men en grej till som jag kommer ihåg:
Ja, jag vet att Januarikalendern bara kom till dag 13 och det är den åttonde februari nu. Jag SKA göra kalendern! Jag ska samla ihop dom få idéerna jag har kvar som jag har fått, men jag behöver verkligen fler idéer!
Det var allt jag kommer ihåg som jag ville säga just nu! En sista grej, jag tror jag har blivit bättre på att levla. Jag har fyra fullevlade hästar kvar och Flame är i level 14 nu. Great! xD
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress