Eva Bunnyland

Fredagsmys och SC
Igår hade EH fredagsmys... Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket om det just nu, jag mår lite sådär och har just gått upp... Vaknade ganska tidigt (för att vara min familj på en lördagmorgon), gosade lite med fina Gin som somnade på min arm och låg på jättegulliga sätt, sen läste jag något kapitel i boken Zafir och ja, sen gick jag väl upp... Och här sitter jag i pyjamas!
Btw så kanske jag ska få köpa Star Coins idag! :D Jag har 131 kr (fick min månadspeng på 55 kr idag så japp) och kan köpa 500 SC om jag vill :P Och så är det ju lördag, alltså SC-dag, så jag kommer ändå ha 580 SC när jag loggar in! ;) Plus 500: 1080! Jag misstänker att jag behöver betala för stallhjälp idag men det är bara 7 SC så det är okej :D Jag funderade på att köpa en islandshäst, men vet ni vad, jag ångrade mig!!! Islandshästen kan bli nästa! Dom är jättegulliga men jag har redan två stycken! Tänkte köpa den gråa och namnge den Graymist, smeknamn Misty (så får min gamla nordsvensk Misty byta namn till Angel), och det tänker jag ha kvar, men jag vill ha en fjording!!! 
Fattar ni varför? Jag har ju liksom redan Icy och Flame, fast jag har ingen fjording... Så om jag får köpa SC idag så blir det nog en fjording, om jag inte sparar istället! Dock har jag ofta försökt spara innan, tro mig när jag säger att jag försökte, men det gick inte så bra... x)
Vi får se hur det blir! :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress