Eva Bunnyland

Det går neråt
Ugh. Allt går neråt. Jag känner inte att jag får lika många läsare nu som förr och det känns bara fel att skriva. Vissa dagar glömmer jag helt bort bloggen, vissa tänker jag "Äsch, nej, inte idag, jag orkar inte". Men den här gången tror jag faktiskt inte att det är för att jag inte orkar blogga mer, utan hela bloggen känns bara fel. Jag ska börja om på nytt, med en ny blogg. Jag vet inte vad den kommer heta än och jag kommer inte länka när jag har skapat den, men den kommer finnas här på Blogg.se och främst handla om SSO.
Vi kanske ses... Vi får se. Antingen på den nya bloggen, eller om jag plötsligt får en anda att komma hit igen och skriva lite. Tack för en underbar tid, vi träffas igen! Om du vill att jag ska kolla in din blogg, länka till den i kommentarerna <3
PS: Några kanske undrar vad som händer med Jorvik Story. Jag lägger inte ner den, men jag kommer inte skriva på den heller. Om jag kommer tillbaka så fortsätter jag med den.
Rebecca och Daisy

Vad tråkigt att du känner att allt går neråt, hoppas verkligen att du inte kommer lämna bloggandet förgått utan öppna upp en ny blogg eller fortsätta på denna då du känner för det. Där ovan nämnde du att det känns som att du inte får lika många läsare som förr? Det betyder inte att din blogg blivit sämre eller att folk slutat vara intresserade, utan din blogg kanske just nu har en sån period då du får mindre besökare än förr. Detta har hänt till oss också på sista tiden och jag tror att det har mycket och göra med det att det är sommarmånad och folk sitter inte lika mycket på datorn nu :)

Svar: Jaa, det är sant... Jag fick dock aldrig så många läsare vilket är en till anledning :/ Nu kanske det låter som att jag tycker att min blogg är jättebra, men jag fattar inte varför? Många bloggar får läsare nästan direkt, jag har försökt med många och bloggat nästan ett år nu och fått typ 3 läsare? Eller inte vet jag, men det är bara mellan 3-5 som har kommenterat på bloggen vilket gör mig lite osäker. Jag känner att jag får väldigt få som kommenterar och gillar inlägg, och jag kan ju inte veta om någon besöker bloggen bara. Eller jo, men ibland så är det jag själv som kollar om designen blev bra så jag vet inte riktigt...Men jag kommer fortsätta med bloggandet! :)
Eva Bunnyland

Anonym

Så synd Eva:(

Svar: Jaa :( Men nu har jag länkat till min nya i inlägget så om du vill läsa den så kolla inlägget igen <3
Eva Bunnyland

Denise

NEEEJ!!!
Men ärr du på söt star? Vill gärna träffa dig och bli kompis med dig.... du är i min ålder och tycker du typ är lika bra SOM Haley rainstorm! Kommer sakna dig bästa Eva! Snälla kan vi bli kompisar i spelet??❤ du är som en mini Haley Rainstorm för mig! Om du är på Air star, kan vi bli vänner då??
Kram och puss Eva- Bästa Eva

Svar: Söt star? Haha, jag är på Air Star i alla fall! Omg tack så mycket, älskar Haley Rainstorm hahaha❤Har en ny blogg nu❤Visst, vi kan bli vänner där :) Vad heter du på SSO?
Eva Bunnyland

Denise

Haha, ja inte aöt star och jag klicka in på en blogg som stog var din och bara: NEEEJ
Men nu vet jag

Svar: Hahaha <3
Eva Bunnyland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress