Eva Bunnyland

Jag känner mig stressad
It's not you, it's me.
Det är inte ert fel alls, men jag känner mig väldigt stressad när jag tänker på bloggen. Jag tänker: "Ånej, nu har jag jättemycket saker att berätta och jag har typ ingen tid att skriva och sen kanske jag kommer glömma!" Jag orkar inte med det längre. Jag la ner min förra blogg. Det funkade inte för mig att skriva där. Jag hoppades att det skulle bli bättre här, men jag vet inte om jag orkar hålla igång bloggen.
Nej, jag lägger inte ner den här bloggen. Jag slutar inte skriva för alltid. Men jag kommer ta en paus. Om man är negativ om detta så kan man tänka: "Vadå paus? Du har ju typ redan tagit flera pauser, du har varit jätteoaktiv flera gånger!"
Ja, det kanske man kan säga. Men jag menar inte i några dagar nu. Innan så har ju oftast oaktiviteten varat i mindre än en vecka, men nu menar jag längre. Kanske över en månad om vi har otur. 
Men innan jag startar pausen så har jag en liten grej att berätta. För er som följer min blogg och har läst många inlägg vet nog att jag i nuläget spelar på min mammas jobbdator som inte tillhör henne utan företaget, eftersom min har slutat funka och är på lagning. Den har varit färdig ganska länge nu, men det kostar ju rätt mycket att fixa en dator så vi har liksom skjutit upp att hämta den. Men idag sa min mamma att hon kanske kan ta tillbaka den idag! Så vi får se, jag håller tummarna. Hon kommer tillbaka om ca en halvtimme tror jag.
Men nu ska pausen börja. Kanske att jag kommer och säger hej om ett tag, men vi får se.
Vi ses!
PS: Jag kommer fortfarande uppdatera Jorvik Story eftersom jag tycker det är sjukt kul! Så ni kommer inte behöva gå utan Jorvik Story så länge!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress