Eva Bunnyland

Uppdatering igen

MÖT JAMIE OLIVETREE!

2017-03-01 09:00:00
Hej allihopa! Under vårt Valentinfirande har ni kunnat hjälpa bagaren Catherine med lite olika saker, och nu behöver ännu en bagare din hjälp!

Möt Jamie Olivetree!
Jamie Olivetree är känd som en av de vänligaste invånarna i New Hillcrest, och hon har alltid massor att göra. Hon skulle verkligen vilja lära känna dig lite bättre, så kika förbi och prata lite med henne!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där Ricky Winterwell tackar dig för att ha hjälpt honom med hans träning för de Jorvikiska Mästerskapen i Jor Jitsu.

Hjälp Jamie Olivetree med hennes mjölkleveranser!Hjälp Jamie Olivetree med hennes mjölkleveranser!

Shopping för en bagare!
Den här veckan finns två nya butiker i New Hillcrest! Du kommer bara kunna köpa deras varor efter att ha lärt känna Jamie lite bättre, men om du älskar bakning lika mycket som hon gör så kommer du älska vad hennes butiker har att erbjuda!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand bygger upp sin marknad vid Fort Pinta och är redo att ta emot dig igen nästa vecka.

Star Stable Game News
Vi börjar undra var Ylva faktiskt får sina hattar ifrån, för den här veckan har hon hittat ännu en galen en… Kika på denna veckas avsnitt av Star Stable Game News med Matilda och Game Master Ylva!Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥
 
 
Det här var alltså vad som kom upp på SSOs hemsida igår. Jag har gjort Jamie Olivetree-uppdragen, jag gjorde alla dom "tillgängliga" uppdragen (alltså dom "gula") igår och så gör jag så mycket Jamie Olivetree-dagliga jag kan för att bygga upp rykte och få nya uppdrag. Inte för att jag tyckte att dom var superroliga eller så, men ganska roliga ändå tyckte jag! Och lite XP är aldrig fel!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress