Eva Bunnyland

Emma
En ny serie finns nu att se på min YouTube-kanal! Den heter Emma. Jag ber om ursäkt för dålig redigering men det är första gången jag gör en lyckad serie så aja... Sorry för lagg men programmet jag använder skapar lite lagg ibland, det är därför.
Första delen av serien. I denna video provrider Emma Mustangen Shadow, men stallägaren Steve är kanske inte så trevlig som han verkar...
Andra delen av serien. I denna video lär sig Emma att rida Shadow utan sadel och träns. De utforskar och möter ett par mystiska figurer vid Nilmers Höglands cirkus medan Steve är bortrest...
Jag håller just på att ladda upp del 3! I den tredje delen får du följa med Emma och Shadow både på en övergiven gård och på träning. Steve blir arg igen och Emma börjar rida en annan häst, som tydligen ägs av den sista personen Emma vill reta upp.
Skådespelare
Eva Bunnyland   Emma
Victoria Masterford   Lilly
Sigrid Sweetpie   Sara
Magdalena Lightborn   Mia
Ada Moosehand   Hannah
Pernille Bunnyland   (obestämt namn)
Min bästa SSO-vän ska vara kompis till Emma. I början ska Victoria Masterford som jag känner IRL vara Emmas vän Lilly, men eftersom vi inte är på samma server blir det svårt att filma scener så Emma får en ny vän senare i serien. Pernille har inte bestämt namn än fast det gör inget eftersom hon kommer in ganska sent i serien.
Just nu finns inga platser kvar för att vara skådespelare, så ni vet! Och förresten, om någon skulle vara intresserad att vara med i en serie senare, så måste man vara på servern Air Star!
Rebecca och Daisy

Riktigt underhållande serie! Synd bara att "Filmora" står mitt över skärmen...

Svar: Tack! Ja det är synd :/ Betalar ju inte för Filmora det är därför som sagt, men det är synd... Annars skulle det nog se mycket bättre ut!
Eva Bunnyland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress