Eva Bunnyland

Levling och ny video
Så idag levlade jag (som vanligt). Jag är i alla fall glad över att Windy (min nya islandshäst alltså) nu är level 13 (och en halv) så det är inte mycket kvar... Levlade jättemycket över helgen eftersom jag knappt gick ut alls då min lillebror som sagt är sjuk och jag ville inte hitta på något själv (xD) så jag hade typ massor med tid som jag använde genom att sitta framför datorn (och gosa kissen som just nu ligger mellan mig och datorn så det är rätt svårt att skriva!).
 
Har laddat upp sjukt många videor på min YouTube-kanal nu på sistonde, det är för att jag har ett mindre fall av videofeber och jag vill gärna ladda upp videor varje dag. Men detta kommer inte fortsätta! Jag kommer nog i framtiden bara ladda upp ca 3 videor i veckan (eller mindre), det är bara en liten tid nu i början när jag ÄNTLIGEN har hittat ett bra redigeringsprogram som jag vill ladda upp videor HELA TIDEN.
Idag spelade jag in en video tillsammans med Nadia, en SSO-vän till mig, och vi körde "Have you ever noticed..?" fast på svenska. Jag håller på att ladda upp den just nu. Den är ganska rolig faktiskt haha!
Hoppas ni har haft en bra helg! Sommarlov snart, yay! Vad tycker ni är bäst med sommarlov? Jag tycker att man är ledig från skolan och så är det oftast varmt och skönt! Och midsommar finns ju också! Har ni tänkt på att midsommaruppdragen kommer snart igen? Då kommer jag göra dom för andra gången någonsin!
Och här är även del 4 av serien Emma!
Den här gången möter vi en annan tjej vid namn Lilly. Hon bor i ett annat land med en snål pappa som tvingar henne att sova i stallets vandrarhem istället för med honom i stora huset, och han vägrar köpa henne en ridhjälm. Hon börjar även inse att hon håller på att växa ur Mini. Hon vill köpa en större häst, men då måste hon först sälja Mini...
Emma är alltså inte alls med i den här delen, men om du följer serien så är det bra om du kollar och lär dig mer om Lilly, eftersom hon och Emma senare kommer bli vänner...
Jag avslöjar bara detta för att det redan är avslöjat i Emma-teasern :) Den finns också uppe på min kanal så kika in där!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress